Villa Calida
 

Attractieparken

Safaripark Terra Natura
Waterpark Aqua Natura
Aqualandia
Mundomar
Terra Mitica

Safaripark Terra Natura 25 minuten

Dit grote wildlife park is verdeeld in 4 delen: Amerika, Azië, Europa en Pangea met de bijbehorende flora & fauna. Er zijn 400 dieren waaronder leeuwen, nijlpaarden, giraffen, wolven, zebra’s, beren en vele anderen. U komt er in contact met de dieren alsof er geen hek tussen zit. In het Masai Mara Game Reserve kunt u met een landrover een heuse safaritocht maken door de Afrikaanse Savanne. Adres: Calle de Regidor Cayetano Gago S/N 30100 Murcia.
www.terranatura.com

Terug naar boven


Waterpark Aqua Natura 25 minuten

In dit waterpark dat bekend staat als Zanzibar, waant u zich in de Indische Oceaan. Er zijn verschillende zwembaden en glijbanen. Tevens kunt u op een zwemband een parcours afleggen. Voor kleine kinderen is een aparte zone aangelegd. Kortom een ware oase, gelegen vlakbij Murcia. Entree is inbegrepen bij het entreebewijs voor Terra Natura (zie boven). Adres: Calle de Regidor Cayetano Gago S/N 30100 Murcia.
www.terranatura.com

Terug naar boven


Aqualandia 1,5 uur

Het grootste waterpark met de steilste en langste glijbanen van Europa.
www.aqualandia.net

Terug naar boven


Mundomar 1,5 uur

Groot exotisch & marine park met veel zeedieren (zoals dolfijnen, zeehonden, zeeleeuwen en pinguïns) en vogels (zoals papagaaien, flamingo’s en andere tropische vogels). Er is een dolfinarium, in het park worden verschillende shows gegeven en er is een grote kinderspeelplaats aanwezig.
www.mundomar.es

Terug naar boven


Terra Mitica 1,5 uur

Dit attractiepark is opgedeeld in 5 thema’s: Egypte, Griekenland, Rome, Iberia en De Eilanden. Alle attracties, shows, winkels en cafés zijn gebaseerd op het thema van die locatie. Er is vertier voor jong & oud.
www.terramiticapark.com

Terug naar boven

Boek nu!